top of page
Wanneer heb je mij nodig?

Bij de meeste (bruids)zaken en ontwerpers die een trouwjurk of ander kledingstuk op maat (laten) maken, kies je uit bestaande ontwerpen – bijv. een x aantal tops en een x aantal rokken – waarbij je zelf kunt kiezen (1) welke onderdelen je goed bij elkaar vindt passen (2) hoe je die onderdelen wilt personaliseren en (3) welke stoffen je uit hun voorraad wil laten gebruiken.

 

Zo’n concept biedt veel mensen het gewenste resultaat en spaart de makers veel tijd.

 

Maar wat als je iets helemaal anders wil? Of als je iets wilt wat je niet kunt vinden in hun aanbod? Dan kun je bij mij terecht.

Ik doe het anders

Ik teken een geheel nieuw patroon, met de hand en helemaal op jouw maat. Zo is het mogelijk om écht alles te bepalen en een ontwerp te realiseren dat 100% op jouw lijf en wensen is afgestemd.

 

Daarnaast ben je bij mij niet afhankelijk van voorraadstoffen. Integendeel: alles is mogelijk. In mijn atelier heb ik een grote collectie stofstaaltjes om een goed gevoel te krijgen voor de verschillende mogelijkheden. En als dé stof er niet bij zit, dan ga ik voor jou op zoek. De materiaalkosten voor de bruidsjurken die ik maak vallen gemiddeld uit op zo’n €300,- tot €500,-.

Andere voordelen

Hoewel de zoektocht naar een echt 'one-of-a-kind' kledingstuk – of het nou om een trouwjurk of iets anders gaat – vaak de reden is voor geïnteresseerden om bij mij aan te kloppen, bied ik ook andere voordelen:

 

- Persoonlijk contact met één persoon die absoluut geen verkoper is (moi, natuurlijk). Ik ben er om als klankbord te fungeren bij iedere keuze en stap in het proces. Persoonlijke aandacht en advies staan bij mij centraal. En geen vraag is te groot, klein of vreemd!

- Flexibiliteit. Ik ben geen winkel en heb 'openingstijden'. Komt het jou beter uit om af te spreken in de avond en/of op een zondag? Geen probleem.

- Ouderwets handwerk, 100% door mij in Amsterdam gemaakt. Zo steun je ook een lokale creatieveling.

- Een ontspannen sfeer. Mijn atelier bevindt zich in een creatieve broedplaats – even iets anders dan een traditionele bruidszaak of kledingwinkel.

bottom of page